ALLERGÉNEK
Glutént tartalmazó gabonafélék
Rákfélék és a belőlük készült termékek
Tojás és a belőle készült termékek
Hal és a belőle készült termékek
Földimogyoró és a belőle készült termékek
Szójabab és a belőle készült termékek
Tej és az abból készült termékek
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek
Zeller és a belőle készült termékek
Mustár és a belőle készült termékek
Szezámmag és a belőle készült termékek.
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben;
Csillagfürt és a belőle készült termékek
Puhatestűek és a belőlük készült termékek
Ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket.