ALLERGÉNEK

Glutént tartalmazó gabonafélék

Rákfélék és a belőlük készült termékek

Tojás és a belőle készült termékek

Hal és a belőle készült termékek

Földimogyoró és a belőle készült termékek

Szójabab és a belőle készült termékek

Tej és az abból készült termékek

Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek

Zeller és a belőle készült termékek

Mustár és a belőle készült termékek

Szezámmag és a belőle készült termékek.

Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben;

Csillagfürt és a belőle készült termékek

Puhatestűek és a belőlük készült termékek

 

Ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket.